WOW! Mbappé sparks controversy with bold statement about the Lukaku incident ‘Players have the power to change things’

Inter Milan en Chelsea beginnen onderhandelingen over Lukaku

Het lijkt erop dat de onderhandelingen rond Rode Duivel Romelu Lukaku opnieuw op gang zijn gekomen. Inter Milan en Chelsea zouden immers gesprekken hebben gevoerd over een mogelijke overstap van de spits naar de Engelse club. Het is geen geheim dat Lukaku een terugkeer naar Chelsea wel ziet zitten. In 2011 vertrok hij er immers nog zonder debuut te maken bij het eerste elftal.

Het is dan ook geen verrassing dat Inter Milan niet wil meewerken aan de transfer. Zij willen de ervaren aanvaller immers graag in hun eigen rangen houden. De club is vastberaden om volgend seizoen te starten onder leiding van nieuwe trainer Simone Inzaghi, en breidt momenteel hun kern van spelers verder uit.

Achtergrond informatie: Inter Milan en Romelu Lukaku

Romelu Lukaku speelde sinds 2019 voor Inter Milan, nadat hij er door Manchester United naartoe was gestuurd. Hij heeft 64 wedstrijden voor de Italiaanse club gespeeld, waarin hij maar liefst 47 keer scoorde. Inter Milan is momenteel de regerende kampioen in de Serie A, en wil graag hun goede vorm vasthouden. Het team heeft in de afgelopen periode veel last gehad van financiële problemen, en zou daarom graag willen vasthouden aan hun sterspeler.

Het is dan ook zo goed als zeker dat de transfersoap nog een tijdje zal voortduren. Zal Inter Milaan toegeven aan de vraag van Lukaku en hem laten vertrekken naar Chelsea? Of zal de club hem graag nog in hun eigen kern willen houden om volgende seizoen weer top te presteren? De tijd zal het uitwijzen. Wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties!

0 comments:

No comments found.

Leave a reply: