Je gelooft nooit welke Nederlandse club Noa Lang wil binnenhalen maar er is een grote uitdaging!

Club Brugge wilt Noa Lang echt kwijt: ‘Transfersom stevig verlaagd’

Achtergrondinformatie

Club Brugge is een Belgische voetbalclub die in 1891 is opgericht. Het behoort tot de topclubs van België en heeft in de afgelopen jaren verschillende titels gewonnen. Een van de spelers die de laatste tijd in het nieuws is, is Noa Lang. Hij is op dit moment eigendom van Ajax, maar wordt door Club Brugge gehuurd. Na een indrukwekkend seizoen bij de Belgische club, heeft Ajax aangegeven Lang weer terug te halen. Club Brugge wilt Lang graag behouden, maar had niet genoeg geld om hem definitief over te nemen. Daarom hadden ze het idee om hem te verkopen om op die manier geld te verdienen en hem daarna terug te kopen. Echter lijkt het er nu op dat Club Brugge Noa Lang definitief wilt verkopen, de transfersom is al flink verlaagd.

Het bericht

Club Brugge doet er alles aan om Noa Lang van de hand te doen. De Belgische voetbalclub had eerder al het idee om de Nederlander te verkopen om op die manier geld te verdienen en hem daarna weer terug te kopen, maar nu lijkt Club Brugge geen interesse meer te hebben in een terugkoopoptie. Het Parool meldt dat de club de transfersom fors heeft verlaagd en nu graag van hem af wilt.

Ajax heeft aangegeven dat het Lang weer terug wilt halen naar Amsterdam, maar het is nog niet duidelijk of Club Brugge en Ajax een akkoord hebben bereikt over de transfersom. De Nederlander verkocht niet alleen veel shirts in België, maar scoorde ook nog eens vijftien doelpunten in zijn debuutseizoen in de Jupiler Pro League.

Vraag

Wat denk jij, gaat Noa Lang terugkeren naar Ajax of blijft hij in België spelen? Laat het weten in de reacties.

0 comments:

No comments found.

Leave a reply: